Notesz2009 februárjától kezdtem grafikus gyakornokként dolgozni a MediaSales Kft.-nél. Itt eleinte marketing kampányokhoz készítettem grafikai anyagok mutációit (online és offline anyagokat: bannereket, termékfotók retusálását, szórólapokat, óriásplakátokat stb.), és a nyomdai előkészítésben is részt vettem. (Photoshop, InDesign)

Később a cég weboldalakat készítő divízióját vezettem projektmenedzserként. Csapatomba nyolc gyakornok és a helyettesem tartozott. Egyedi arculattervek alapján weboldalakat, webáruházakat készítettünk Joomla és PrestaShop alapra, amelyek építésében én végeztem a bonyolultabb sitebuilder munkákat, tervezéseket. A gyakornokok a tartalomfeltöltés, és a kisebb grafikai elemek gyártásában segítettek. 2011 novemberében az egyik weboldalunk Az év honlapja versenyen Minőségi díjat nyert. (http://www.belvarosikavehaz.hu/hu/belvarosi-kavehaz

2012 januárjától dolgoztam a Netkurzor Kft.-nél projektmenedzserként. Itt is javarészt Joomla alapú honlapok, webáruházak készítését koordináltam, tartottam a kapcsolatot az ügyfelekkel, felügyeltem a grafikus és a programozók munkáját. Részt vettem a webáruházak termékadatbázisainak migrációjában, a honlapok tartalmi feltöltésében. A projekteket a szerződéskötéstől az átadásig felügyeltem. Feladataim közé tartozott az oldalspecifikációk megírása is és az átadás előtt nekem kellett tesztelnem a kész weboldalakat.

A teljesség igénye nélkül néhány weboldal, amelyek fejlesztésében projektmenedzserként vettem részt:

Önszabályozó Reklám Testület weboldala - ort.hu

Betongyári fűtések weboldala - betonkontakt.com

Tulipánshop webáruház - tulipanshop.hu

Balnea masszázságyak és kiegészítők webáruháza - balnea.hu

Víztakarékosság webáruház - viztakarekossag.hu

Lámpanet webáruház - lampanet.hu

2013 júniusától dolgozom a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, ahol az informatikai közbeszerzések műszaki tartalmának ellenőrzése mellett a Központi Informatikai Beszerzési Rendszer (KIBER) tervezésében, tesztelésében, fejlesztésének koordinációjában is részt veszek. A KIBER a Kormány 1235/2016. (V. 13.) Korm. határozata alapján nyilvántartja az infokommunikációs tárgyú beszerzéseket, valamint az állami intézmények infokommunikációs infrastruktúra adatait. A rendszerben zajlanak a közbeszerzéssel kapcsolatos ellenőrzési folyamatok, és az infrastruktúrát érintő adatbekérések, több ezer intézmény kiszolgálásával.


Keresés

Ajánló