Könyv, kiadvány

Itt található a nevemhez fűződő könyv és kiadvány.

A Szilánkok - Read-up comedy című könyvem rövid, humoros történeteket dolgoz fel, a kiadvány pedig egy kétnyelvű tájékoztató füzet a Masat-1 műholdról. Ennek szerkesztési és szövegírási feladataiban vettem részt.

Szilánkok - Read-up comedy"Milyen lenne, ha valaki nem egy színpadon állva mondaná el a vele történt vicces és meghökkentő eseményeket, hanem egy könyvben? Erre ad választ ez a kötet, amely nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy egy új műfajt teremtsen meg: a read-up comedy-t.

A könyv több mint 70 rövid szösszenetre – szilánkra – épül, a szerző a történetek közötti részeket pedig átdumálja, méghozzá írásban. Teszi mindezt azért, hogy bebizonyítsa, a manapság annyira divatos stand-up comedy létezhet írásos formában is."

masat2"A 2007-ben megkezdett fejlesztés végeredményeként 2012. február 13-án az Európai Űrügynökség Vega hordozórakétájának segítségével sikeresen pályára állt és megszólalt a Masat-1 műhold.
E kiadvány a fejlesztés, tesztelés és üzemeltetés időszakait - az egyes alrendszerektől a világűrben készült fotókig - ábrázolja, ahogyan mi, a csapat tagjai visszaemlékezünk rájuk."

Keresés

Ajánló