LiftMi tagadás, az emberrel történhet kellemesebb dolog is, minthogy amikor beszáll a liftbe, a fülke éppen valahol máshol tartózkodik, nem az adott emeleten. Ilyenkor az illető végigpörgeti az életét és reménykedik benne, hogy nem fog nagyon fájni a földet érés. Arra viszont biztosan nem számít, hogy lent már várják...

Nyolc métert zuhant egy férfi Németországban, amikor belesett egy liftaknába. A balesetet néhány karcolással megúszta, mert nem a betonra esett, hanem puhára, pontosabban, egy nőre. Az 57 éves asszony előző nap járt hasonlóan, mint a férfi, annyi különbséggel, hogy egész éjszaka magatehetetlenül feküdt az akna alján, mert neki nem volt kire esnie.
Amikor a férfi is „megérkezett”, a nő már régóta eszméletlenül feküdt, és hatalmas szerencséje volt, még ha ez elsőre nem is tűnik ki. Ugyanis az orvosok szerint, ha a férfi nem esik „időben” utána, akkor a belső sérülései miatt könnyen meg is halhatott volna. Így azonban az őrangyal a hátán landolt, és segítséget tudott hívni a szerencsétlenül járt asszonyhoz.
Azért az a találkozó is megérne „erősre megvágott két percet” valamelyik bulvár műsorban, amikor a nő és a férfi találkozik a kórházban. „Kezit csókolom, én vagyok az ön őrangyala, aki nem tud repülni.”


Keresés

Ajánló