Rádió

A Magyar Rádió 2006-ban rendezte az V. Humorfesztivált, amin szerzői kategóriában én is ott voltam.

A több száz pályamű közül az enyém volt az egyik, amely bekerült a versenybe. Nagy örömömre A két barát című jelenetemmel az elődöntőből is továbbjutottam, majd a Tudásalapú társadalommal a középdöntőt is sikerrel vettem, és végül a döntőben a hét legjobb szerző között végeztem a Parlamentbe juttató irodával.

ParlamentA két barát arról beszélget, hogy egyikük sem akar a miniszterelnök lenni a választások után... (V. Humorfesztivál, elődöntő) (2005.)

Megjegyzés: Ezzel az írással jutottam az elődöntőbe, így a beérkezett pályaművek közül ez volt az egyik, amit a szerkesztők (Farkasházy Tivadar, Sinkó Péter) kiválasztottak, és felvettek. A két barátot Éles István, Varga Ferenc József és Haumann Petra adták elő.

MosógépVan az úgy, hogy a mosógépszerelő nem ért a szakmájához, de mindent meg tud magyarázni... (V. Humorfesztivál, középdöntő) (2006.)

A középdöntőben ez volt az egyik jelenetem, amit felvettek, Szombathy Gyula (Tulajdonos) és Mikó István (Szerelő) előadásában.

KeverőAz eredeti Unalom Rádió című szám végül felvételre került, vágott, átdolgozott változata. (V. Humorfesztivál, középdöntő) (2006.)

Megjegyzés: Ez az írás az Unalom Rádió jelentősen megvágott, átdolgozott verziója. A szerkesztők kérései alapján bizonyos részeket eltávolítottam, illetve átalakítottam. Néhány helyen azért új dolgok is belekerültek, és a lezárása is jelentős ráncfelvarráson esett át.
A két műsorvezető Varga Ferenc József és Nádas György voltak, a betelefonáló hallgatókat Éles István alakította.

Keresés

Ajánló